top of page

Is alles 100 te beveiligen... Nee
Marcel Martens Youtube
Marcel Martens Spotify
Marcel Martens Apple PodcastIs alles 100 procent te beveiligen? Nee, laten we eerlijk zijn. Criminele blijven altijd één stap voor.


Weet je, die jongens, die zijn niet gek, ze zijn hartstikke slim. Dat is een miljarden-business, wat daar in omgaat. Dat zijn slimme techneuten en die proberen altijd nieuwe dingen uit te vinden. En daarop de security bedrijven, pak even antivirus softwareleveranciers als voorbeeld, antivirus het woord zegt het al. Hun maken daarna iets wat dat beschermd. Ze lopen altijd één stap achter.


Dat wil niet zeggen dat ze geen trends en andere zaken kunnen herkennen, waardoor ze toch nieuwe software kunnen tegenhouden. Maar kunnen wij garanderen dat het 100 procent waterdicht is? Nee, jongens, dat is een utopie of mensen. Laten we er eerlijk over zijn. De utopie die we niet gaan halen?


Wat kunnen we wel? Wij hebben daar een 12 laag multi level security model voor ontwikkeld, waarin je dus meerdere lagen van bescherming aanbiedt en mensen dus wel degelijk buiten de deur kunt houden. Maar dat zal never en te nimmer 100 procent garantie zijn. Zolang je je daar bewust van bent en ook bewust met je data omgaat hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Maar ik wil wel even eerlijk zijn dat dat onmogelijk is.
Heb jij dit wel eens meegemaakt? Deel je ervaring hieronder 👇 zodat anderen ervan kunnen leren.17 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page