top of page

Oproep: "Neem cybersecurity serieus" doe je mee?Dagelijks zit ik met ondernemers aan tafel.


En die vragen mij elk keer allemaal, hetzelfde: "Marcel, is dit nou wel echt allemaal nodig?"


Ja, het is nodig, meer dan ooit.


De cyberdreigingen vanuit Rusland, Noord-Korea, China, ze zijn alledaags en de kans is niet meer, net zoals met Ransomware één op acht, maar de kans op cybercrime is gewoon één op vijf.


Dus bij deze echt een oproep 📣 we kunnen alleen onze bedrijven, waar we samen hard voor gewerkt hebben, en veel voor hebben moeten laten, het brengt ons ook veel moois, dat ben ik helemaal met je eens als ondernemer, maar we hebben er ook veel voor moeten laten. Dat moeten we samen beschermen en dan kunnen wij als IT-dienstverlener niet alleen, dat is iets wat we samen met jou moeten doen.


Daarom bij deze oproep: neem het serieus en zet echt die schakelaar om in je hoofd, qua mindset: we kunnen niet meer zonder een gedegen cybersecuritybeleid. Dus:

👉 zorg voor 2FA

👉 zorg dat je een paspoort manager gebruikt

👉 zorg dat je update beleid hebt

👉 zorg dat je dagelijks automatisch back-ups

👉 test die ook gewoon minimaal twee keer per jaar. Kan ik terughalen wat ik terug wil halen en hoe lang doe ik daarover?


Samen zorgen we ervoor dat we Nederland een stukje veiliger krijgen en samen zorgen ervoor dat we die digitale hygiëne op orde krijgen.


Doe je mee?


Zoek je een partner om te overleggen wat voor jou noodzakelijk is? Wij staan voor je klaar. Bekijk ons aanbod.4 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page